Bijzondere woon items voor de finishing touch in huis

Wonen en leven. Woonaccessoires maken je huis tot een thuis en dragen bij aan een bepaalde sfeer of stijl. Mooie artikelen met een bijzondere en luxe uitstraling zijn de finishing touch in iedere inrichting. Maak je keuze uit onze woonitems en accessoires.  De diversiteit aan materialen, neutrale kleuren en lijnen vormen in jouw huis een verfijnde basis.

Sprekende hanglamp met mooi golvend motief. Gemaakt van rotan in naturelkleur. Formaat 50  x 25 x 80 cm lengte. Inclusief pendel. 

Deze trendy lampenkap is een echte sfeermaker. Een statement in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. 

Formaat 60x60x42 cm 

 

Prachtige geurkaarsen uit Barcelona

Deze interieurtrend heeft een mediterraans tintje. Deze kaarsen zijn handgemaakt met behulp van de beste kwaliteit plantaardige wassen en lokale geuren. De mediterraanse stijl is duidelijk zichtbaar. Ontstaan uit liefde voor mooie dingen in mooie huizen. Deze kaarsen dragen er zeker aan bij om van je huis een heerlijke plek te maken. 

Charmante geurstokjes van Cocodo'r

Geuren doen wat met onze emotie. Je wordt rustig, blij of energiek van het ruiken van een bepaalde geur. De geurstokjes van Cocodo’r geven je huis een luxe en warme sfeer en zien er ook nog leuk uit. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Stijlvol en decoratief in iedere ruimte.